• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Αίθουσες

  Οι λυόμενες αίθουσες είναι κατάλληλες για την διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων και χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική και λειτουργικότητα. Προσφέρουν πλήρη προστασία από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δίνουν λύσεις γρήγορες, οικονομικές και αποτελεσματικές για κάθε εκδήλωση, καλύπτοντας επιφάνειες από 7 τ.μ. έως 12.000 τ.μ.

  Αίθουσες 10μ

  Αίθουσες 16-20-30μ

  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo διαθέτει λυόμενες αίθουσες πλάτους 10μ οι οποίες μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα συνδυάζοντας την πλήρη προστασία με το άψογο αισθητικό τελικό αποτέλεσμα. Τα σκέπαστρα – στέγαστρα ελαφρύ τύπου έχουν τη δυνατότητα στέγασης πλήθους δραστηριοτήτων, κοινωνικών, καλλιτεχνικών, τεχνικών και εμπορικών επιχειρηματικών εκθέσεων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Τα προστατευτικά καλύμματα προσφέρουν πλήρη κάλυψη από όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι λυόμενες αίθουσες καλύπτουν επιφάνειες από 10 τ.μ. έως 10.000 τ.μ. καθιστώντας τις τέντες τις πλέον αποτελεσματικές για κάθε είδος εκδήλωσης.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Ο σκελετός των αιθουσών αποτελείται από αλουμίνιο και γαλβανισμένα μέρη. Συνοδεύονται από στατική μελέτη και περικλείονται από PVC άκαυστου υλικού. Το ύψος στα πλαϊνά είναι περίπου 3,50 – 4 μέτρα και στην κορυφή 4 – 6 μέτρα.

  Οι τύποι των μικρών στεγασμένων λυόμενων αιθουσών που διαθέτουμε, έχουν τις εξής διαστάσεις:

  Το PVC των πλαϊνών μπορεί να αποτελείται από :

  • PVC αδιαπέραστου φωτός
  • PVC ημιδιαφανούς υλικού
  • PVC με παράθυρα / διαφανούς υλικού

  Εφαρμογή

  Οι στεγασμένες λυόμενες αίθουσες και οι πτυσσόμενες τέντες εκδηλώσεων βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων τόσο από το είδος της δραστηριότητας όσο και από τη διάρκειά της. Το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση καθώς και το μειωμένο οικονομικό κόστος καθιστούν τις στεγασμένες λυόμενες αίθουσες την ιδανική επιλογή για γάμους, βαπτίσεις, επιδείξεις μόδας, φεστιβάλ, party, διαφημιστικές ενέργειες προώθησης και προβολής, κοινωνικές, επαγγελματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεδριακά δρώμενα, χώρους στάθμευσης και αποθήκευσης κ.α.

  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo διαθέτει λυόμενες αίθουσες πλατους 16-20-30μ οι οποίες μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα λόγω του ελαφρύ σκελετού που αποτελείται από αλουμίνιο, με μεγάλο όμως πλάτος έχοντας έτσι τη δυνατότητα να καλύψουν μεγάλες εκτάσεις.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Ο σκελετός των αιθουσών, τεντών αποτελείται από αλουμίνιο και περικλείονται από άκαυστο PVC με ημιδιαφανή οροφή. Το ύψος στα πλαϊνά είναι περίπου 3,80 – 4 μέτρα και στην κορυφή 6,4 – 8,8 μέτρα.

  Οι τύποι των μεγάλων στεγασμένων λυόμενων αιθουσών που διαθέτουμε, έχουν τις εξής διαστάσεις:

  – απεριόριστο μήκος που αυξάνει ανά 5 μ. – οποιαδήποτε άλλη διάσταση κατόπιν παραγγελίας. Λόγω των πολλών επιλογών μπορούν να δημιουργηθούν ποικίλοι συνδυασμοί καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε διοργάνωσης για την οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

  Εφαρμογή

  Βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων τόσο από το είδος της δραστηριότητας όσο και από τη διάρκειά της. Είναι ιδανικές για στέγαση μεγάλων εκδηλώσεων και δράσεων όπως αποθήκευση εμπορευμάτων, χώρους στάθμευσης, κάλυψη αγωνιστικών χώρων, στέγαση παγοδρομίων και μεγάλων τεχνικών έργων, κάλυψη αρχαιολογικών ανασκαφών, εμπορικών εκθέσεων, παζάρια και φεστιβάλ, κοινωνικές, επαγγελματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεδριακά δρώμενα, και μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε λιμάνια, αεροδρόμια, Logistics, στρατιωτικές ασκήσεις και προσωρινά καταλύματα.