• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

    Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo προσφέρει τέντες πολλαπλών χρήσεων για άμεσες λύσεις σε τομείς όπως logistics, εφοδιαστικές αλυσίδες καθώς για την αποθήκευση, συσκευασία και διανομή προϊόντων. Ο εσωτερικός χώρος των τεντών είναι ενιαίος δίχως κολώνες επιτρέποντας έτσι την άνεση των κινήσεων και τη στέγαση μεγαλυτέρου αριθμού εμπορευμάτων.

    Τα ευέλικτα στέγαστρα της εταιρείας μας, διαθέτουν πιστοποιητικά ασφάλεια και αντοχής σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και σας παρέχουν πλήρη κάλυψη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αέρα, χιόνι, βροχή, χαλάζι κλπ..

    Το σύστημα των τεντών συνοδευόμενο από εργοστασιακή στατική μελέτη και αποτελούμενο από σκελετό αλουμίνιου συνδυάζει την αντοχή και την ασφάλεια με την ευελιξία δίνοντας έτσι τη δυνατότητα γρήγορης συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης, λόγω δε της μεταβλητής του δομής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επέκταση σε υπάρχοντα κτίρια ή να σταθούν αυτόνομα. Όλος ο σκελετός τόσο η κορυφή όσο και τα πλαϊνά περικλείονται από υψηλής ποιότητας μουσαμάδες από άκαυστο PVC συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη κάλυψη και προστασία των αποθηκευμένων προϊόντων.