• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗ expo, από το 1990 δραστηριοποιείται με επιτυχία στις διοργανώσεις εμπορικών και γενικών εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Με έμπειρα στελέχη που διαθέτουν οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες σχεδιάζουμε τις εκθέσεις με βάση την καλύτερη προβολή των επαγγελματιών αλλά και την ικανοποίηση των εκθετών.

  Για πάνω από 25 χρόνια με προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, σας παρέχουμε άμεσα εξειδικευμένες, ποιοτικές και αποτελεσματικές προτάσεις για  την ολοκληρωμένη εγκατάσταση της έκθεσης με όλον τον απαιτούμενο εκθεσιακό εξοπλισμό.

  Πιο συγκεκριμένα:

  Αίθουσες (Τέντες) ελαφρύ και βαρέου τύπου διαφόρων διαστάσεων που συνδυάζουν την αντοχή & τη σταθερότητα με την υψηλή αισθητική οι οποίες συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα.

  – Στον τομέα των τεντών συμπεριλαμβάνονται και οι παγόδες διαφόρων διαστάσεων με εγγύηση της κατασκευής συνδυάζοντας την ελκυστική αρχιτεκτονική με την εύκολη εγκατάσταση.

  – Στην Ενοικίαση και εγκατάσταση ενός τυποποιημένου περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται, κολώνες αλουμινίου, πλάτες από mdf, μοκέτα, γραφεία, καρέκλες, stand, τραπέζια, βιτρίνες, σκαμπό, info dexion, κύβοι, καλόγεροι κλπ.