• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

    H σύγχρονη μορφή των παζαριών είναι η στέγαση και η λειτουργία σε λυόμενες αίθουσες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Διαθέτοντας όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό δίνει την απάντηση για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των εμποροπανηγύρεων.

    Τόσο τα στέγαστρα τέντες βαρέου τύπου όσο και του ελαφρύ τύπου σε στυλ παγόδας διαθέτουν πιστοποιητικά ασφάλειας και αντοχής σύμφωνα με διεθνή στάνταρ και παρέχουν πλήρη κάλυψη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αέρα, χιόνι, βροχή, χαλάζι κλπ καθώς και πυρασφάλεια.

    Ο εσωτερικός χώρος των τεντών είναι ενιαίος δίχως κολώνες επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία περιπτέρων από κολώνες αλουμινίου και διαχωριστικές πλάτες από βαμμένο mdf που αφήνουν μεγάλους διαδρόμους στρωμένους με μοκέτα για την άνετη κυκλοφορία των χιλιάδων επισκεπτών. Τα περίπτερα διαθέτουν μετώπες, άπλετο φωτισμό, πάγκους πωλήσεων και καρέκλες.

    Τα παλιά παζάρια με τις ξύλινες παράγκες αποτελούν πλέον παρελθόν, οι σύγχρονες αίθουσες με τα εκθεσιακά περίπτερα προσφέρουν έναν χώρο απόλυτα λειτουργικό και ευχάριστο, με απόλυτο σεβασμό στον επισκέπτη αλλά και στον έμπορο.