• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo σε συνεργασία με την θυγατρική της εταιρεία “The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος” δραστηριοποιείται στην πώληση και ενοικίαση ολοκληρωμένων συστημάτων παγοδρομίων. Με βάση το κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Αριθμ. 1007249, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και την άριστη εξυπηρέτηση, μας καθιστά μοναδικούς σε όλη την Ελλάδα.

  Έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει

  – Παγοδρόμια Κλειστού τύπου, τα οποία καλύπτονται πλήρως με τις λυόμενες αίθουσες και τέντες παρέχοντας έτσι προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες

  – Παγοδρόμια Σκεπαστού τύπου στα οποία καλύπτεται μόνο η πίστα του παγοδρομίου με ανοιχτά τα πλαϊνά των τεντών

  – Παγοδρόμια Ανοιχτού τύπου στα οποία η πίστα είναι ανοιχτή, ενώ ο χώρος υποδοχής, τα παγοπέδιλα και τα ανταλλακτήρια στεγάζονται σε θερμαινόμενες λυόμενες αίθουσες τύπου παγόδας

  Στα παγοδρόμια σκεπαστού τύπου, η πίστα στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες και τέντες μεγάλων διαστάσεων, κατασκευασμένες από αδιάβροχο και βραδυφλεγές PVC λευκού χρώματος, δίχως να υπάρχουν οι πλαϊνές κουρτίνες, παρέχοντας έτσι προστασία από ήλιο και βροχή όχι όμως και από τον αέρα. Οι χώροι υποδοχής και αναµονής, τα ανταλλακτήρια και ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως παγοπέδιλα, στεγάζονται σε θερμαινόμενες λυόμενες αίθουσες τύπου παγόδας. Στήνονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων, συνδυάζοντας προστασία, υψηλό επίπεδο άνεσης και καλαίσθητο περιβάλλον, έχοντας οι πατινέρ την οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο.

  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μοναδικά χριστουγεννιάτικα πάρκα σε πλατείες ή πάρκα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

  Το παγοδρόμιο, ο σκηνικός διάκοσμος, μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως το καρουζέλ και το τρενάκι, τα περίπτερα, τα υπέροχα ξύλινα σπιτάκια της υπαίθριας αγοράς δημιουργούν μια όμορφη ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

  Τη γιορτινή ατμόσφαιρα ενισχύουν, η χριστουγεννιάτικη αγορά τα τα διαδραστικά εργαστήρια, το σπίτι και το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, τα ζαχαρομαγειρέματα, η σχολή μικρών ταχυδακτυλουργών και η ζωγραφική προσώπου.