• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Η Εταιρεία μας

  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo λειτουργεί στα Τρίκαλα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γραφείων 600 τ.μ. στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων. Στο 22ο χλμ. Τρικάλων – Λάρισας και σε έκταση δέκα στρεμμάτων λειτουργεί το εργοστάσιο και οι αποθήκες του εκθεσιακού εξοπλισμού καθώς και των παγοδρομίων.
  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

  i) Ενοικιάσεις και πωλήσεις στεγασμένων λυόμενων αιθουσών πολλαπλών εκδηλώσεων

  Οι ιδιόκτητες στεγασμένες λυόμενες αίθουσες – Ελαφρύ Τύπου Τέντες, Βαρέου Τύπου Τέντες και οι παγόδες διαφόρων διαστάσεων, είτε ως μεμονωμένες εγκαταστάσεις είτε συνδυασμένες μεταξύ τους αποτελούν την ιδανική λύση για τη στέγαση μεγάλου εύρους δραστηριοτήτων.

  ii) Διοργανώσεις εμπορικών, γενικών και θεματικών εκθέσεων

  Οι εμπορικές εκθέσεις δίνουν τη δυνατότητα προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών σε ενιαία στεγασμένη λυόμενη αίθουσα στην οποία ο επισκέπτης ενημερώνεται για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής. Η εταιρεία από το 1990 έχει διοργανώσει πλήθος εμπορικών και θεματικών εκθέσεων στην Ελλάδα συνεργαζόμενη με επιμελητήρια, περιφέρειες, δήμους, εμπορικούς συλλόγους και ιδιώτες.

  iii) Στέγαση Κοινωνικών Εκδηλώσεων

  Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗ expo, με την πολυετή πείρα της, μπορεί να εγκαταστήσει και να εξοπλίσει κατάλληλα τη στεγασμένη λυόμενη αίθουσα και τέντα που θα επιλέξετε για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση όπως γάμος, βάπτιση, εγκαίνια, δεξιώσεις, πάρτι, catering, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ. Οι αίθουσες διατίθενται προς ενοικίαση ή προς πώληση.

  Με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δραστηριοποιείται επίσης και στους εξής τομείς:

  i) Πωλήσεις και ενοικιάσεις παγοδρομίων

  Με τα αθλήματα στον πάγο να κερδίζουν συνεχώς θαυμαστές και φίλους τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗ expo σε συνεργασία με την θηγατρική της, την εταιρεία The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος διαθέτει δέκα ψυκτικές μονάδες για πίστες παγοδρομίων με όλο τον συνοδευτικό και απαραίτητο εξοπλισμό και είναι σε θέση να εγκαταστήσει παγοδρόμια σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Ακόμη μπορεί να διαθέσει πλήρως εξοπλισμένα παγοδρόμια προς πώληση και ενοικίαση.