• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Αθλητικές εκδηλώσεις

  6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2017

  362 217 pvexpo

  6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2017

  Σε μια μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε ο φετινός Ημιμαραθώνιος που διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας, την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO.

  Περισσότεροι από 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών ξεκίνησαν από την πλατεία Συντάγματος, άλλοι για τον κυρίως αγώνα και άλλοι για τους δύο μικρότερους των 3 και 5χλμ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Λίγο πριν τις 9.00 όλοι ήταν στις θέσεις τους για τη στιγμή της εκκίνησης. Ωστόσο οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της Άνοιξης.

  Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo, ήταν παρούσα και φέτος στη σημαντική αυτή διοργάνωση με τις λυόμενες κατασκευές τύπου παγόδας, καλύπτοντας τις ανάγκες των διοργανωτών. Ένας άψογος συνδυασμός παγόδων διαστάσεων 5mx5m, 3mx3m και 2,5mx3,5m παρείχαν πλήρη προστασία από τον ήλιο και τον αέρα, στεγάζοντας τις πρώτες βοήθειες, τις προμήθειες, το πληροφοριακό υλικό καθώς και τους χορηγούς.