• Σας καλύπτουμε ... Απο το 1990 !!

  Παγόδες

  Η Κινέζικη Φιλοσοφία και η Ευρωπαϊκή τεχνολογία άψογα συνδυασμένες μεταξύ τους δημιούργησαν την ΠΑΓΟΔΑ.
  Η παγόδα προσφέρει τεράστια άνεση και αισθητική πλεονεκτώντας έτσι έναντι άλλων κατασκευών. Οι ευπροσάρμοστες λύσεις που προσφέρει δεν έχουν περιορισμούς και κάθε σχεδιαστική παραλλαγή είναι δυνατή. Η ελκυστική της αρχιτεκτονική, η ομορφιά, η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητά της, τέλεια εναρμονισμένες μεταξύ τους αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Ένα σύνολο από παγόδες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, αυξάνοντας τις δυνατότητες μιας εκδήλωσης σε χωρητικότητα.
  Τα υψηλής ποιότητας υλικά, η μεγάλη ανθεκτικότητα και η αντοχή τους παρέχουν ασφάλεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  Εφαρμογή
  Οι παγόδες βρίσκουν τεράστια εφαρμογή σε catering, γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις, προβολή και προώθηση προϊόντων, κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις, προεκλογικές καμπάνιες και σε εμπορικές εκθέσεις.

  Ο σκελετός αποτελείται από αλουμίνιο με ρυθμιζόμενες βάσεις για αναπλήρωση των άνισων επιφανειών. Τα καλύματα της παγόδας είναι από άκαυστο PVC με ημιδιαφανή οροφή.
  Μοναδική εφαρμογή για προβολή παραδοσιακών προϊόντων και χριστουγεννιάτικων πάρκων μπορούν να αποκτήσουν οι παγόδες με ξύλινη επένδυση των πλαϊνών και του εδάφους.
  Ο χρωματισμός των παγόδων είναι λευκός και εκρού, με μερικές να έχουν και πορτοκαλί οροφή.

  Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo έχει στην ιδιοκτησία της, παγόδες διαφόρων διαστάσεων. Πιο συγκεκριμένα: